woensdag 24 november 2010

oorbellen alleen zijn ook maar oorbellen...

en daarom krijgt Delphine, de 20ste fan van de Dingetjes-in-Doosjes-Facebookpagina, een bijpassende ring en mini-Zsazsabroche bij de door haar uitgekozen oorbellekes. Hier in primeur, want gaat morgen pas op de post! :-)

maandag 22 november 2010

Auw!

Vanavond nog eens goed doorgedaan en wat dingen die al een tijdje lagen te wachten afgewerkt (gaatjes prikken, bakken, vernissen...). Wat nieuwe kleurkes in het 'streepkesthema' (en een nieuwe variatie met kartelkes) en nog wat simpele bollekes in kleurkes die ik nog niet had.







Ook nog wat nieuwe fimo-ontwerpjes geprobeerd, allé, nieuw, een beetje afgekeken van de groene bol met witte kringskes waar ik ook de overschot van opgebruikt heb.






En natuurlijk wat ringen een oorknopjes gemaakt met de nieuwe stofjes. De rode met witte bol zijn mijn favorietjes van vandaag... :-)




En dan iets nieuws... knoopjes! Waarom ni, hè? Als we onszelf binnenkort aan naaien gaan wagen (dit weekend voor 't eerst gestikt! :-)) komt dat nog wel van pas.




Ah ja, en ook nog met mijn fimo-mes een schone snee in mijn linkerwijsvinger gemaakt! Auw! Gelukkig niet werkonbekwaam, Kunstkaai nadert met rasse schreden!
 ;-)

Allé, slaapwel!

zondag 21 november 2010

Brochkes en stofkes

De eerste zsazsabroche stribbelde nog een beetje tegen, maar nummer twee en drie (mini-exemplaar) lukten vlotjes. Alle drie met zelfgemaakte of zelf overtrokken knoopjes, trouwens.



Verder dit weekend naar het stoffenspektakel geweest (deel van de oogst al gebruikt in broche twee & drie), dus we kunnen er weer tegenaan!

donderdag 18 november 2010

Jeuk

Gisterenavond jeukten de vingers nogal, nieuwe stofkes en die nieuwe bloemekes, feest!

Supercute knoopjesoorbellen en -ringen gemaakt en zelfs een brochke! (over brochkes gesproken, dit weekend gaan we ons eens wagen aan de fantastische Zsazsabroche http://madamezsazsa.blogspot.com/2010/09/maak-een-broche.html, benieuwd hoe dat gaat aflopen!)







En toch nog één bruikbaar fimo-ideetje ook, 't zijn precies koekskes!

woensdag 17 november 2010

bloemetjes!!

Vandaag kreeg ik van mijn lieve collega supercute zelfgemaakte vilten bloemetjes om op de doosjes te plakken! Zo leuk! Dank uuuu, Evi!!

donderdag 11 november 2010

productieve vrije dag

Zowel ikzelf als mijn bevallige doosjesassistent hebben deze vrije dag nuttig besteed! Moet ook wel, als ik een deftig gevuld kraampje wil op Kunstkaai. Hier enkele fotootjes van ons werk van vandaag!







Jeuj!

Jeuj!! De Dingetjes-in-Doosjesblog is er! 
Ben benieuwd naar jullie commentaren, suggesties...